ŞAMPİYON OLMAYA SON 1 PUAN

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor ligin bitimine son bir hafta kala Pazarspor’u evinde 4-0’lık skorla yendi.

ŞAMPİYON OLMAYA SON 1 PUAN
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

Ligin bitmesine son bir hafta kala Pazarspor’u evinde konuk eden TPAO Batman Petrolspor aldığı farklı galibiyetle son haftaya şampiyonluk hedefine çok yaklaştı. Maçın başlama düdüğüyle maça hızlı başlayan temsilcimiz, Halil Yılmaz’ın dakika 5’te attığı gol ile ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle kapattı. Maçın ikinci yarısında şampiyonluk için savaşan Toros’un öğrencileri 55’te Nurettin Çağlar’ın ve 59’da Tunç Murat Behram’ın attığı goller ile farkı 3’e çıkardı. Maçın skorunu Muzaffer Kocaer 87’de attığı gol ile belirledi. TPAO Batman Petrolspor 4 golle aldığı 3 puanla son haftayı 57 puanla lider kapattı. TPAO Batman Petrolspor, Turgutluspor maçında alacağı 1 puanla lig’te şampiyonluğunu ilan edecek.

TARAFTAR ÇILDIRDI ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Hafta içi tüm Batmanlıların şampiyonluk için seferber olduğu maçta stad dolup taştı. Batmanlı futbolseverler 15 bin kişilik stada sığmadı çok sayıda taraftar dışarıda kaldı. 90 dakika boyunca hem içeride hem dışarıda Petrolspor’u destekleyen taraftarlar takımı yalnız bırakmayarak şampiyonluk şarkıları söyledi. (Ramazan Tunç)

 

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.