Başkan Çiftçi: İlimizde Dört Fuar Yapılacak

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ekim ve Kasım aylarında Batman’da dört ayrı fuar düzenleneceğini açıkladı.

Başkan Çiftçi: İlimizde Dört Fuar Yapılacak
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

Çiftçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kitap fuarının yanı sıra, geçen yıl gastronomi fuarının da eklendiğini belirtti. Ayrıca, otogar bitişiğindeki fuar alanında sanayi, ticaret, gıda, tarım ve hayvancılık fuarlarının yapıldığını hatırlattı. Bu yıl ise valilik yanında art arda dört fuar düzenleneceğini müjdeledi.

Çiftçi, düzenlenecek fuarların içeriklerini şu şekilde sıraladı: “Bu sene kitap fuarı, tarım fuarı, giyim ve ayakkabı fuarı ile gastronomi fuarları gerçekleştirilecektir. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, her dört fuar için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile irtibat halindeyiz. Kitap fuarı, yayınevleri üzerinden organize edilecektir. Katılmak isteyen esnaflarımız yayınevleri veya bizimle irtibata geçebilirler. Tarım fuarı ise Ticaret Odası aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Giyim ve ayakkabı fuarını da esnaflarımızla iş birliği yaparak düzenleyeceğiz.”

Fuarlara katılım sağlamak isteyen esnafın, doğrudan oda ile iletişime geçebileceğini veya 0555 074 73 70 numaralı Alo Esnaf hattını arayarak bilgi alabileceğini belirten Çiftçi, “Oda olarak esnaflarımızı arayıp bilgilendirme yaparak katılım durumlarını soracağız. Yapılacak fuarların memleketimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum,” dedi.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.