Batman’da Hamas Lideri Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı

İran’ın başkenti Tahran’da dün siyonist işgal rejimi tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit edilen HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Henniyye için Batman’da gıyabi cenaze namazı kılındı, suikast tel’in edildi.

Batman’da Hamas Lideri Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yayınlama: 31.07.2024
A+
A-

Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ikindi namazının ardından işgal rejiminin katlettiği özelde HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Henniyye, genelde ise tüm Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

STK’lar öncülüğünde bir araya gelen çok sayıda vatandaş, Hamidiler Camiinde düzenlenen programda gıyabi cenaze namazı kıldı, Filistinli Müslümanlar için dua etti.

Burada Hamidiler Camii İmamı Cemil Öncel tarafından yapılan duada HAMAS ve diğer direniş hareketlerinin, Gazze’deki mücahitlerin zaferi için Allah’tan yardım istendi.

Advert

Siyasi parti başkanları ve STK temsilcilerinin de hazır bulunduğu programda vatandaşlar, akşam saat 21.30’da Batman Park önünde başlayıp Atatürk Parkında son bulacak yürüyüş ve basın açıklamasına davet edildi.

Gıyabi cenaze namazı çıkışında vatandaşlar tekbir getirdi.

Ardından bir grup çocuk, siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netanyahu posteri ve israil bayrağını ateşe verdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.