Diyarbakır’da el yapımı makarna dönemi: Silvano Makarna açıldı!

Diyarbakır’da ev yapımı makarnada bir ilke imza atan Silvano Makarna, farklı konseptiyle açılışını gerçekleştirdi. Anadolu ve İtalyan mutfağını harmanlayan ilk el yapımı makarna lokantası, Cemal Yılmaz Mahallesi’ndeki Kervansaray Otel altında hizmete girdi.

Diyarbakır’da el yapımı makarna dönemi: Silvano Makarna açıldı!
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

Açılış törenine Silvan Belediyesi Eşbaşkanı Kadri Esen, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Sürmeli, Badıkanlılar Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Badıkanlı ve birçok vatandaş katıldı.

Yaklaşık 5 yıldır bu projeyi hayata geçirmek için çalışan işletme sahibi Mehmet Kudat, “Makarnanın lezzetini beğenmeyen yok; herkes makarnayı seviyor. Silvan buğdayıyla hazırlanan makarna, özellikle güzel soslar ve doğru pişirme süreleriyle çok lezzetli oluyor. Bu hayalimi gerçekleştirmek için çeşitli gözlemlerde bulundum. Konseptimizde İtalyan lezzeti ile Anadolu mutfağının bir arada olması gerektiğine inanarak Diyarbakır’da ilk defa el yapımı bir makarna şubesi açmak istedik. Bugün Diyarbakır’daki ilk şubemizi açtık. İşletmemizde çok sağlam bir ekibimiz var. Eminim ki, Diyarbakır’a yeni bir lezzet kazandırmakla birlikte iyi bir hizmet sunacağız” dedi.

Advert

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.