Nasıroğlu’ndan Batman’ın sorunlarına çözüm çağrısı

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, basın toplantısında Batman’ın çeşitli konularını ele aldı.

Nasıroğlu’ndan Batman’ın sorunlarına çözüm çağrısı
Yayınlama: 14.07.2024
Düzenleme: 14.07.2024 14:41
A+
A-

‘Belediye Mazeretleri Bıraksın’

Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen yangının ardından Batman Belediyesi’nin sorunları öngöremediğini ve tedbirler konusunda yetersiz kaldığını belirten Nasıroğlu, ekipman ve eğitim eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini vurguladı. İpragaz Caddesi’nin zamanında tamamlanması gerektiğini ve şehrin ana arterlerinin trafiğe açılmasının önemini vurguladı. Belediyenin temel amacının hizmet olduğunu ve devam eden projelerin zamanında tamamlanması gerektiğini belirten Nasıroğlu, vatandaşların sorunlarının çözümü için mazeretlerden kaçınılması gerektiğini vurguladı. Sorunların çözümü için herkesin sorumluluk alması gerektiğini ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket etmenin önemini vurguladı.

‘Batmanlı İş Adamlarına Yatırım Çağrısı’

Nasıroğlu ayrıca Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) için yatırımcılarla görüşmelerin sürdüğünü, Batmanlı iş adamlarının memleketlerine yatırım yapmaları gerektiğini ve bu adımın Batman ekonomisi için kritik olduğunu dile getirdi. Yeni açılacak üç OSB için çalışmaların son aşamaya geldiğini ve arsa dağıtımının 16 Temmuz Salı günü yapılacağını söyledi.

‘Boğulma Vakaları İçin Aileler Sorumluluk Almalı’

Batman Çayı ıslah projesinde ilerleme kaydedildiğini ve suyun kontrol altına alınması için çalışmaların devam ettiğini belirten Nasıroğlu, Havaalanı’ndan Malabadi Köprüsü’ne kadar olan bölgelerde yapılan düzenlemelerin önemini vurguladı. Boğulma vakalarının önlenmesi için ailelere de büyük sorumluluk düştüğünü vurguladı.

Advert

‘Batman’a Diş Hastanesi Fakültesi Müjdesi’

Sağlık alanında Batman’a yapılacak diş hekimliği fakültesinin temelini yakında atacaklarını müjdesini veren Nasıroğlu, bu projelerin şehrin sağlık altyapısını güçlendireceğini belirtti. Ayrıca Necat Nasıroğlu Külliyesinde bilim merkezi için Boğaziçi Üniversitesi ile yapılan ön protokolün de müjdesini de duyurdu.

‘Batman’da Gelişim İçin İşbirliği Çağrısı’

Batman’daki sorunların çözümü için sivil toplum kuruluşları ve yönetim birimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Nasıroğlu, şehirdeki gelişmelerin hızla devam etmesi gerektiğini ifade etti.

‘Petrolspor’un Geleceği İçin Batmanlı Futbolcular Yetiştirmeliyiz’

 Petrolspor geçen sene başarılı bir sezon geçirdiğini ve yeni bir sürece girdiğini aktaran Nasıroğlu, “Öncelikle bizim Petrolspor’un alt yapısını çok güçlü hale getirmemiz lazım. Yani Batman ve çevresindeki illerden de Petrolspor’un kemik kadrosunu oluşturacak yeni bir nesil oluşturmamız lazım. Bu bizim uzun vadedeki temel hedefimizdir.  Her sene 15 ile 20 futbolcuyu dışarıdan alıp başka sezon başka bir 15- 20 futbolcu getirmek sağlıklı değil. Bizim Batmanlı futbolcular yetiştirmemiz lazım. (Ramazan Tunç)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.