Ramanlı, gençlerle buluştu

Batman’da HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Park Buluşmaları’ etkinliği, Milet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da katılarak gençlere hitap etti.

Ramanlı, gençlerle buluştu
Yayınlama: 30.07.2024
A+
A-

Kur’an tilaveti ile başlayan program, ilahi sanatçılarının seslendirdiği ezgilerle devam etti. Etkinlikte, katılımcılara kitap hediye edilen çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ardından, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, gençlere mesajlar verdi.

Ramanlı, konuşmasında gençlere şöyle seslendi: “Şunu unutmayın; Rabbini tanımayan, onu Yaratanı ve bu dünyadaki nimetleri bahşedeni tanımayan insanlığı da tanımaz. Bizler, adaleti, hakkı ve merhameti ayakta tutmazsak, birileri kötülüğü, batılı, zulmü ve haksızlığı ilerletecektir. İmanımızla, adaletimizle, merhametimizle, şefkatimizle bu kötülüklerin tamamını sel gibi önümüze katıp berheva edeceğiz.”

Etkinlik, ilahi sanatçılarının seslendirdiği eserlerle sona erdi.

Advert

“Gençliğimizin İhyası İçin Mücadele Edeceğiz”

Etkinliğin ardından HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, etkinliğe dair açıklamalarda bulundu. Demir, “Geleceğimizin inşasında en büyük role sahip olacak gençliğimizin ihyası için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Yaz sıcaklarının en etkili olduğu bu günlerde çeşitli etkinliklerle parklarda bir araya gelip sıcakların stresini bir nebze atmak istedik. Bugün aileleri ile birlikte programa katılan bay-bayan genç kardeşlerimiz oldu. Faydalı ve güzel vakit geçirdiğimiz bir gece geçirdik. Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz farklı parklarda devam edecektir,” dedi.

Etkinliğe HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun da katılarak gençlerle bir araya geldi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.