Batman’da Gazze için dayanışma programına halk davet edildi

Batman İslami sivil toplum kuruluşları, 3 Ağustos’ta Gazze ile dayanışma için düzenlenecek programa tüm halkı davet etti.

Batman’da Gazze için dayanışma programına halk davet edildi
Yayınlama: 02.08.2024
A+
A-

HAMAS Lideri İsmail Heniyye’nin tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerini 3 Ağustos Cumartesi günü meydanlara çıkarak siyonist işgal rejiminin soykırımına maruz kalan Gazze halkı ve işgal hapishanelerindeki Filistinli esirlere destek verilmesi çağrısına yönelik Batman’da bir program düzenleneceği bildirildi.

Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan açıklamada, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de Gülistan Caddesinde bir programın tertipleneceği ifade edildi.

Programa tüm halkı davet eden sivil toplum kuruluşları, “Batman STK’ları olarak; şehadetinden önce 3 Ağustos’ta Gazze ile dayanışma için küresel gösteri çağrısı yapan HAMAS lideri, kudüs ve aksa şehidimiz İsmail Heniyye’nin son vasiyeti doğrultusunda, tüm vicdan sahibi halkımızı Gazze halkıyla dayanışma için 3 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de Gülistan Caddesinde yapılacak programa katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.