Batman’da Görkemli ‘Gençlik ve Spor Festivali’

Hareketlilik Yılı kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Herkes için Spor Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen ‘Gençlik ve Spor Festivali’, Batman’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Batman’da Görkemli ‘Gençlik ve Spor Festivali’
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Festival, Atatürk Parkı’nda dört ana kategori altında yapıldı: Gençlik Merkezi Faaliyetleri, Spor Faaliyetleri, Sahne Faaliyetleri ve Tanıtım Faaliyetleri.

‘Sergiler, Spor Gösterileri ve Konser’

Festivalde, Gençlik Merkezi’nin düzenlediği sergide gençlerin resim ve el sanatları eserleri sergilendi. Spor Faaliyetleri bölümünde ise çeşitli branşlarda sporcular gösteriler sundu. Etkinliklerin sonunda ise, Gençlik Merkezi Müzik Grubu tarafından tüm katılımcılara, sporculara ve Atatürk Parkı’nı dolduran 7’den 77’ye herkes için bir konser verildi.

Advert

‘Festival Büyük İlgi Gördü’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, festivalin büyük ilgi gördüğünü belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Özperk, açıklamasında şunları söyledi: “Gençlik merkezlerinde eğitim alan gençlerimizin yaptıkları resimler ve tablolar sergilendi. Çocuklar için eğlenceli alanlar oluşturuldu. Farklı spor branşlarında sporcularımız tarafından etkileyici gösteriler gerçekleştirildi. Günün sonunda, Gençlik Merkezi Müzik Grubumuz tarafından verilen konserle etkinlik sona erdi. Festivalin başarısında katkısı olan herkese teşekkür ederim.”

Festival, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, Batman’ın sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.