Batmanlı 14 sporcu Türkiye finallerinde

Batman, 14. Bölge 2. Etap Triatlon Bölgesel Ligi’ne ev sahipliği yaparak büyük bir başarıya imza attı. Yarışmaya Batman’ın yanı sıra Van, Muş, Siirt, Şırnak, Bitlis ve Hakkâri illerinden sporcular katıldı.

Batmanlı 14 sporcu Türkiye finallerinde
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

atman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüzme Takımı, M-1, M-2 ve M-3 erkek-kadın kategorilerinde 14 sporcuyla yarıştı. Batmanlı sporcular, M-1 kızlar kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı elde ederken, M-2 ve M-3 erkekler kategorisinde de ikinci oldu. Bu sonuçlar, Batman’ın Türkiye finaline katılım sağlamasına olanak tanıdı.

Türkiye Finalleri Antalya’da

Önümüzdeki günlerde Antalya’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na 14 Batmanlı sporcunun katılacak olması, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk tarafından büyük bir başarı olarak değerlendirildi. Özperk, sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Advert

Sporcular, Türkiye Triatlon finallerinde mücadele edecekleri Antalya’daki şampiyonaya hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Mahsum Özdemir, sporcuların hedefinin Türkiye dereceleriyle Batman’a dönmek olduğunu belirterek, çalışmaların sıkı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.