Ekmen’den Petrolspor’a Destek Ziyareti

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş ve parti teşkilatıyla birlikte Batman Petrolspor’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ekmen’den Petrolspor’a Destek Ziyareti
Yayınlama: 06.08.2024
Düzenleme: 06.08.2024 15:02
A+
A-

Ziyarette, Petrolspor’un yeni yönetimi, Hakan Toy başkanlığında, yeni sezonda başarılar diledi. Ekmen, Petrolspor’un tüm Batmanlıların takımı olduğunu vurgulayarak, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) takımdan el çekmesinin yanlış bir adım olduğunu ifade etti.

Ekmen, “Petrolspor, altyapısından birçok futbolcu yetiştirmiş, Batman’ın petrolü ile özdeşleşmiş bir takımdır. Batman’dan elde edilen petrol gelirlerinin, özel idare, Batman Belediyesi ve Petrolspor gibi kurumlara destek vermesi gerekirken TPAO’nun bu destekten vazgeçmesi maalesef üzücü bir durumdur,” dedi.

Zor zamanlarda kulübe destek olan ve şampiyonluğunu sağlayan FERNAS ailesinin katkılarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Ekmen, “FERNAS ailesine teşekkür ediyorum. Takımın her kademesinde emek sarf eden herkese minnettarız. Ancak unutulmamalı ki bu takım, şehrimizin takımıdır. FERNAS’ın ana sponsorluğunun yanı sıra, belediyemiz, valiliğimiz, sivil toplumumuz, esnafımız, işçimiz ve memurumuz da sembolik rakamlarla olsa bile bu takıma sahip çıkmalıdır,” ifadelerini kullandı.

Advert

Görüşmede ayrıca, Petrolspor altyapı takımındaki sporcuların desteklenmesi ve gençlerin bu imkanlardan mahrum edilmemesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Ekmen, kulüp ve altyapı projelerine daha fazla destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.