Gençler, Kocaeli ve Kastamonu’ya uğurlandı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere sağladığı tatil imkânından faydalanan iki kamp kafilesini Atatürk Parkı’nda Kocaeli ve Kastamonu’ya uğurladı.

Gençler, Kocaeli ve Kastamonu’ya uğurlandı
Yayınlama: 05.08.2024
A+
A-

05-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında, 12-13 yaş arasındaki çocuklar Kocaeli Kefken Gençlik Kampı’na, 18-22 yaş arasındaki genç kızlar ise Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı’na gidecek. Her kamp kafilesinde 32 genç, 2 gençlik lideri ve 2 şoför bulunuyor.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen uğurlama töreninde, gençleri Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Tesisler Şube Müdürü Ömer Faruk Zengin ve aileleri karşıladı.

Advert

İl Müdürü Özperk, yaptığı konuşmada, “Bakanlığımızın siz gençler için hayata geçirdiği Gençlik Kampları’ndan faydalanan şanslı isimler arasındasınız. Kocaeli ve Kastamonu, en güzel kamplarımız arasında yer alıyor. Bir hafta boyunca yeni arkadaşlıklar kurun, gittiğiniz kentin tarihini, kültürünü, örf ve adetlerini öğrenin. Sizler Bakanlığımız tarafından seçilen ve ücretsiz tatil kazanan şanslı kişilersiniz, bu fırsatın kıymetini iyi bilin. Bol bol anı biriktirin ve tatil boyunca cep telefonlarınızı kapatın. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.