Hasankeyf yolu, Eylül’ün sonunda çift yönlü trafiğe açılacak

Vali Ekrem Canalp, Batman Organize Sanayi Bölgesi yolu üzerindeki orta refüj fiziki engel çalışmaları ve Hasankeyf yolundaki yapım sürecinde incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hasankeyf yolu, Eylül’ün sonunda çift yönlü trafiğe açılacak
Yayınlama: 12.08.2024
A+
A-

“Yollar üst standartlara kavuşacak”

Vali Canalp, Hasankeyf yolunun Eylül ayı sonu itibarıyla çift yönlü trafik geçişine açılacağını ve Beşiri yolunun da güvenli bir hale getirileceğini belirtti. Beşiri-OSB yolunun Türkiye’nin standartlarına uygun olarak inşa edileceğini vurgulayan Canalp, bu yolun bisiklet yolu dahil en yüksek standartlarda olacağını ifade etti. Ayrıca, Diktepe-Diyarbakır yolu ve köprü inşaatı çalışmalarının devam ettiğini, bu projelerin tamamlanmasıyla Batman’ın dört bir yanındaki yolların üst standartlara kavuşacağını söyledi.

“Trafik sıkışıklığı ortadan kalkacak”

Canalp, Batman’ın trafik sorununu çözmeyi hedefleyen çift çemberli yol ağının da tamamlanmasıyla şehirde trafik sıkışıklığının ortadan kalkacağını ve şehir gelişimine katkıda bulunacağını belirtti. İncelemeler sırasında Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve müteahhit firma yetkilileri de yer aldı.

 

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.