HÜDA PAR’dan okul kantinlerine boykot çağrısı

Gazze Şeridi’nde İsrail’in okul yaşındaki çocukları hedef aldığına dikkat çeken HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, bu tür saldırıları destekleyen firmaların ürünlerinin okul kantinlerinde satılmaması çağrısında bulundu.

HÜDA PAR’dan okul kantinlerine boykot çağrısı
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Şahin, 9 Eylül’de başlayacak okul döneminde bu hassasiyetin göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti.

“İsrail Destekçisi Ürünler Okul Kantinlerine Girmemeli”

Şahin, “Okullardaki kantinlerde siyonist İsrail’e destek veren firmaların ürünlerinin satılmaması konusunda hassas olmalılar” dedi. İsrail’in Gazze’deki çocukları hedef aldığına vurgu yapan Şahin, bu durumun kamuoyunda büyük tepki topladığını ifade etti.

Advert

“Kaynakları Boykot Etmeliyiz”

HÜDA PAR Başkanı, “Bu firmaların ürettiği ürünleri almamak noktasında ısrarcı olmalıyız” şeklinde konuştu. Ayrıca, Milli Eğitim kurumlarının yöneticilerine çağrıda bulunarak, bu firmaların ürünlerinin okul kantinlerine sokulmaması gerektiğini vurguladı.

“Yerli Alternatifler Tercih Edilmeli”

Şahin, okul kantinlerinde yerli ve siyonist destekçisi olmayan firmaların ürünlerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Bu ürünlerin kalitesiz de olsa, alternatiflerinin bulunarak tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Çocuklara boykot kültürünün aşılanması gerektiğini de ekleyerek, hem eğitimcileri hem de ebeveynleri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.