“Kaymakamların şahsi temizlik işleri için Vefa ekibi kullanılıyor”

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Hüseyin Yaşar, Batman Valiliği tarafından hayata geçirilen Vefa Ekibi ve Aş Evi projelerine destek verdiklerini, ancak bazı kaymakamların bu projeleri suistimal ettiğine dair duyumlar aldıklarını ifade etti.

“Kaymakamların şahsi temizlik işleri için Vefa ekibi kullanılıyor”
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

PROJELERİ DESTEKLİYORUZ, ANCAK SUİSTİMALLER YAŞANIYOR

Yaşar, yaptığı açıklamada, “Batman Valiliğimizin ilçelerde hayata geçirdiği ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın gönüllerine dokunan Vefa Ekibi ve Aş Evi projelerini destekliyoruz ve bu projeleri çok olumlu buluyoruz. Aş Evi Projesi kapsamında hafta içi her gün yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir öğün yemek verilmektedir. Vefa Ekibi ise yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın ev temizliğini yapmaktadır,” dedi. Ancak, bazı kaymakamların bu projeleri suistimal ettiğine dair ciddi iddialar aldıklarını belirtti.

“KAYMAKAMLARIN EVLERİNİ TEMİZLEMEK İÇİN Mİ KURULDU?”

Advert

Yaşar, Vefa Ekibi adı altında çalışan personelin, bazı ilçelerde kaymakamlık lojmanlarında telefonları alınarak, sabahtan akşama kadar istirahatsız ve yemeksiz bir şekilde çalıştırıldıklarını, hatta kaymakamların şahsi temizlik işlerini yapmak zorunda bırakıldıklarını iddia etti. “Bu proje, kaymakamların evlerini temizlemek için mi kuruldu?” diye soran Yaşar, bu duruma tepkisini dile getirdi.

GEREĞİNİN YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Yaşar, bu tür suistimallerin Batman Valiliği’nin bilgisi dışında gerçekleştiğine inandığını belirterek, “Vali beyin, ilçe kaymakamlarının bu hal ve tutumlarından haberdar olduğunu sanmıyorum. Bu konuda Valimizden gereğinin yapılmasını ve olayın takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.