“Kırtasiyecilerden Erken Alışveriş Tavsiyesi”

2024-2025 eğitim öğretim yılı okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiyelerde hazırlık heyecanı başladı. Hazıklarını tamamlayan kırtasiye işletmecileri velilere, alışverişlerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.   

“Kırtasiyecilerden Erken Alışveriş Tavsiyesi”
Yayınlama: 19.08.2024
A+
A-

14 Haziran’da başlayan üç aylık ara tatilden sonra 2024-2025 yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan kırtasiye sektörü ise yoğun ve bereketli bir sezon geçmesini bekliyor.

Okul öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen kırtasiye işletmecileri İLKHA mikrofonuna konuşarak, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve heyecanla alışveriş sezonunun başlamasını beklediklerini söyledi.

“Okul alışverişlerinizi son güne bırakmayın”

Advert

Bütün öğrencilere hitap edecek kırtasiye ürünleriyle yeni sezona hazır olduklarını belirten kırtasiye işletmecisi Mehmet Ali Okçu, “Okulların açılmasına 20 günlük bir süre kaldı. Bütün hazırlıklarımızı yapmış durumdayız.” dedi.

Okçu, “İlkokul, lise ve diğer öğrencilere yönelik çanta, suluk, kalemlik, defter çeşitleri gibi bütün çeşitlerimizi hazırladık. Son üç ayda verdiğimiz bütün siparişlerimiz hemen hemen gelmiş durumdadır. Her kesime yönelik ürünlerimiz vardır. Ürünlerde fiyat etiketlerimiz mevcuttur. Henüz yoğunluk başlamadı ama okulların açılmasına bir hafta kala başlayacaktır. Tabi çoğu vatandaşımız okul alışverişini son iki güne bırakıyor ve o yoğunlukta istediği ürünü alamayabiliyor. Bundan dolayı okul alışverişlerini son günlere bırakmamalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Yoğun ve bereketli bir sezon geçmesini bekliyoruz”

Okulların açılmasına az bir süre kaldığını ve neredeyse tüm eksikliklerini tamamladıklarını belirten bir diğer kırtasiye işletmecisi Hasan İren ise şunları söyledi:

“Yeni okul sezonu için neredeyse tüm hazırlıklarımız bitti ve fiyat listelerimizi de bitirme aşamasındadır. Okullarının açılmasına bir hafta 10 gün kala alışveriş hareketliliği başlayacaktır. Bu sene hazırlıklarımızı erken bitirdik. Yoğun ve bereketli bir sezon geçmesini bekliyoruz. Çünkü okul ihtiyaçları fazladır. Kırtasiye ürünlerinde geçen seneye göre biraz artışı var ama ürünlerimizi erken aldığımız için fiyatları uygun tutmaya çalışıyoruz. Vatandaşlara tavsiyemiz okul alışverişlerini son günlere bırakmamalarıdır. Çünkü son günlerde ürünlerin yerleri karışabildiği için bulunamayabiliyor. Bir hafta ya da 10 gün öncesinden ihtiyaçları olan okul alışverişlerini yaparlarsa daha iyi olur.”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.