“Ölüm Yolu Bir An Önce Tamamlansın”

Çok sayıda ölümlü kazanın meydana geldiği Batman Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yolda başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, bu yolun bir an önce tamamlanması gerektiğini vurguladı.

“Ölüm Yolu Bir An Önce Tamamlansın”
Yayınlama: 04.08.2024
A+
A-

Çiftçi, beraberindeki heyetle birlikte Batman Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yolda yapılan çalışmaları inceledi. Yolun, ölümlü kazaların sık yaşanması nedeniyle “ölüm yolu” olarak adlandırıldığını belirten Çiftçi, bir daha ölümlerin yaşanmaması için başlatılan çalışmanın en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca, Hasankeyf yolu ve Batman’dan Diyarbakır’a giden güzergahın da hızla tamamlanmasını isteyen Çiftçi, şunları ifade etti:

“Buradaki çalışmaların takipçisi olacağız”

“Batman Beşiri ve OSB yolunda yaşanan son kazalardan sonra, Batman’daki tüm odalar ve sivil toplum kuruluşları olarak bu yola acil çözüm bulunması için harekete geçtik. Yaptığımız girişimlerden sonra OSB yolunda orta refüj ve yol ayırma çalışmalarının başladığını gördük. Burada yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldik. Bizlerin isteği ve temennisi, başlanan çalışmaların bir an önce bitirilmesidir. Yol üzerinde ışıklandırma, aydınlatma ve yan yollar yapılması oldukça faydalı olacaktır. Temennimiz, bu yolun kısa sürede bitirilmesi ve bir daha ‘ölüm yolu’ olarak anılmamasıdır. Biz de buradaki çalışmaların takipçisi olacağız.”

Advert

“Düğün salonları kurban edilmemeli”

Çiftçi, ayrıca düğün salonlarının ruhsat ve otopark gibi eksikliklerinin bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti. “Düğün salonları kurban edilmemeli. Resmi kurumlarımız, ruhsat işlerinde iş yeri sahiplerine yardımcı olmalıdır. Düğün salonu sahipleri ve düğünleri olacak kişiler mağduriyet yaşamamalıdır. Ölümlerin ve kazaların bir daha olmaması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır çünkü bu konu hepimiz için önemli bir durumdur” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.