Onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırıldı

Batman’da yardım faaliyetlerine devam eden Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle yardıma muhtaç onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırdı.

Onlarca aileye kırmızı et ve gıda paketi ulaştırıldı
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

Yılın 12 ayı yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Batman Derneği, yetim ve yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Hayırseverler ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü görevi gördüklerini belirten Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yapılan bağışlarda yardıma muhtaç birçok aileyi sevindirdiklerini belirtti.

Batman’da yardıma muhtaç binlerce ailenin olduğuna dikkat çeken Teymur, hayırseverlere seslenerek, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeleri çağrısında bulundu.

Advert

“Yapılan yardımlar karşısında çok memnun oldular”

Batman Umut Kervanı olarak yardım faaliyetlerine aralıksız devam etiklerini belirten Teymur, “Bugün de bir hayırseverin bize bağışladığı kırmızı et ve gıda paketlerini ihtiyaç sahibi onlarca aileye dağıttık. Yardım dağıtımı faaliyetini kadın kollarımızla beraber gerçekleştirdik. Yardıma muhtaç aileler yılın en sıcak ayında gerçekten zor durumda oldukları bir dönemde kendilerine ulaşan kırmızı et ve gıda yardımı karşısında çok memnun oldular ve hayırseverlerimize çok dua ettiler.” ifadelerini kullandı.

“Hayırseverlerimize bir çağrıda bulunuyoruz”

Daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için hayırseverlerden bağışlarının devam etmesi talebinde bulunan Teymur, “Buradan tekrardan hayırseverlerimize bir çağrıda bulunuyoruz. Umut Kervanı yılın 12 ayında sürekli muhtaçlara, yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam etmektedir. Bundan dolayı yardımlarını esirgememelerini talep ediyoruz. Rabbim bağış yapanlardan da razı olsun.” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.