Petrolspor’un Kızılcahamam kampı sona erdi

Batman Petrolspor’un Kızılcahamam kampı, 22 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında başarılı bir şekilde tamamlandı. Kamp süresince takım, hem fiziksel hazırlıklarını sürdürdü hem de taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.

Petrolspor’un Kızılcahamam kampı sona erdi
Yayınlama: 01.08.2024
A+
A-

Basın Sözcüsü Cemal Kaya, kamp hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Kampımız verimli geçti. Oyuncularımız hem fiziksel hem de mental olarak yeni sezona hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüler,” dedi. Kaya, kampın sona ermesinin ardından oyunculara 3 gün izin verildiğini ve takımın 5 Ağustos’ta Bolu’da tekrar toplanacağını belirtti.

5 AĞUSTOS’TA BOLU’DA TEKRAR TOPLANILACAK

Advert

Batman Petrolspor, Bolu kampında hazırlıklarını daha da ileriye taşıyarak yeni sezon öncesi son çalışmalarını gerçekleştirecek. Kaya, “Bolu’daki kampımızda da yoğun bir program bizi bekliyor. Hazırlık maçlarına ağırlık vererek, yeni sezona en iyi şekilde hazır olmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Batman Petrolspor’un yeni sezonda başarılı sonuçlar alabilmesi için tüm takımın özverili çalışmaları ve hazırlıkları sürerken, taraftarlar da heyecanla sezonun başlamasını bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.