Ramanlı’dan Siyonizme Karşı Ortak Cephe Çağrısı

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de yaptığı basın toplantısında siyonizme karşı ortak bir cephe oluşturulması çağrısında bulundu. Ramanlı, İsmail Heniyye suikastı, Kürtçe yazıların silinmesi, aile ve nesli hedef alan ifsat çalışmaları ve doğalgaz zammını gündeme aldı.

Ramanlı’dan Siyonizme Karşı Ortak Cephe Çağrısı
Yayınlama: 07.08.2024
Düzenleme: 07.08.2024 13:23
A+
A-

SİYONİZME KARŞI ORTAK EYLEM PLANI

Ramanlı, İsmail Heniyye suikastının siyonistlerin uluslararası hukuka meydan okuduğunu belirterek, Türkiye ve İslam ülkelerinin ortak bir cephe oluşturması gerektiğini vurguladı. Siyonistlerin barışın önündeki en büyük engel olduğunu ifade etti ve direnişin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

‘KÜRTÇE YAZILARIN SİLİNMESİ KABUL EDİLEMEZ’

Ramanlı, Kürtçe yazıların silinmesini kabul edilemez buldu ve bu yaklaşımın ülkenin iç huzurunu zedelediğini söyledi. Kürtçenin kullanımının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı. Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki ahlaksız gösterimleri eleştiren Ramanlı, küreselcilerin aile ve kültür değerlerine saldırdığını belirtti. Söz konusu sapkınlıkların yasaklanması gerektiğini savundu. Ramanlı, doğalgaz zammının dar gelirli vatandaşlar için büyük bir yük oluşturacağını ve enerji tasarrufu teşvikleri ile dar gelirli vatandaşların mali yükünün hafifletilmesi gerektiğini söyledi.

Advert

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.