Batman’da Asayiş Denetiminde Kavga! Valilikten Açıklama

Batman Valiliği, 1 Eylül 2024 tarihinde saat 17.00 civarında Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi çevresinde gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde olayın meydana geldiğini duyurdu.

Batman’da Asayiş Denetiminde Kavga! Valilikten Açıklama
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Motosikletli 4 yunus polisinin gerçekleştirdiği denetim sırasında, S.Ö. isimli şahsın kimliğini ibraz etmekten imtina ettiği ve bu sırada beraberindeki kişiler tarafından polis ekiplerine küfür edilip mukavemet gösterildiği belirtildi. Bu gelişmeler üzerine S.Ö. olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, mukavemet gösteren S.Ö.’nün yakınları olan 3 kişiyi olay yerinde yakaladı. S.Ö. ise yapılan takip sonucu Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçundan yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde yapılan kontrollerde bir adet satır ve bir çakı bulundu. Şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak, hem yakalanan şahısların hem de görevli polislerin birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatılırken, tahkikat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülecek.”

Advert

Valilik tarafından konuya ilişkin inceleme başlatıldığı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.