Boğaziçi Koleji ile Petrol-İş arasında protokol imzalandı

Özel Batman Boğaziçi Koleji ile Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (PETROL-İŞ) arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

Boğaziçi Koleji ile Petrol-İş arasında protokol imzalandı
Yayınlama: 16.09.2024
A+
A-

Protokol kapsamında, PETROL-İŞ üyelerinin çocukları ve referans oldukları yakınları için Özel Batman Boğaziçi Koleji’nde %20 indirim uygulanacak. Ayrıca, iki kurum nitelikli işgücü elemanı yetiştirme ve staj konularında da işbirliği yapma kararı aldı.

PETROL-İŞ adına konuşan Veysel Kartal“Batman’ın önemli eğitim kurumlarından Özel Batman Boğaziçi Koleji ile indirim protokolünü imzaladık. Üyelerimiz ve referans oldukları yakınları, kayıt sırasında konsey üyeliğini belirterek %20 indirimden yararlanabilirler. Okul Müdürü Sait Batti ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Özel Batman Boğaziçi Koleji Müdürü Sait Batti, okullarının Elektrik-Elektronik ve Sivil Havacılık alanlarında eğitim verdiğini belirterek, mezun öğrencilere üniversiteye yerleşirken ek puan sağladıklarını ve yabancı dil ağırlıklı eğitim verdiklerini ifade etti. Batti, okulun öğrencilere iş bulma konusunda da destek sunduğunu ve çeşitli imkanlar sunduklarını vurguladı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.