Gazetemiz 12. Yayın Yılına Merhaba Dedi

1 Eylül 2013 tarihinde yayın hayatına “Merhaba!” diyen Batman Yön Gazetesi, 11. yayın yılını geride bırakarak 12. yayın yılına girdi.

Gazetemiz 12. Yayın Yılına Merhaba Dedi
Yayınlama: 01.09.2024
A+
A-

1 Eylül Dünya Barış Günü gibi anlamlı bir günde yayın hayatına okurlarla buluşan gazetemiz, gündeme taşıdığı haberlerle kentin kalkınmasında önemli katkılar sağladı. Basın yayın etiğine uygun bir anlayış ile toplumun haber alma hakkına hizmet etmek için yola çıkan ve yayınlandığı günden beri toplumun yükselen sesi olmayı başaran Batman Yön Gazetesi 12’nci yaşına girmenin haklı gururunu yaşıyor. Güncel haber ve yorumlarla kentin sesi olan gazetemiz, vatandaşların doğru haber alması için sorumluluk üstlendi. İlkeli bir şekilde hareket ederek haksızlığa karşı duruşu ile yerelde Batman, genelde ise Türkiye ve Uluslararası arenada yayın yapan birçok gazete ve haber ajansına haber konusu olan Batman Yön Gazetesi bir yaşını daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. “KAMUOYUNUN VİCDANI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BATMAN’IN YÖN’Ü OLDUK

Gazetemizin yeni yayın yılına özel duygularını aktaran Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Ferit Tunç: “Yayın hayatımıza başladığımız 2013 yılından bu yana gündeme getirdiğimiz sayısız haberlerle Batmanımızın kalkınmasına katkı sunmanın yanı sıra birçok hemşehrimizin de sesi olduk. Yayın hayatına başladığımız ilk gün okurlarımıza bir sözümüz vardı; gazetecilik temel ilkelerine ve ahlak kuralarına uyarak Batman’ın doğru Yön’ü olacağımızın sözünü verdik ve deyim yerindeyse gazeteciliğin tüm zorluklarını yaşamamıza rağmen doğru bildiğimizden şaşmadık. Evet, geri bıraktığımız 11 yıla gazetecilik anlamında güzel başarılara imza attığımıza tüm okurlarımız şahit olduğu gibi, yeri geldi bu başarılarımıza hem Türkiye hem de tüm uluslararası basın camiasının ilgi odağı olduk. Şimdi 12’nci yılımızda da tüm ekonomik zorluklara ve tasarruf tedbirlerinin getirdiği kısıtlamalara rağmen vatandaşlarımızın doğru habere ulaşmasını, siz değerli okurlarımızın maddi ve manevi desteğiyle kamuoyunun vicdanı olmayı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi..

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.