Gazetemize kutlama mesajları devam ediyor

Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile telefon eden, mesaj atan, e-mail ve sosyal medya hesaplarında kuruluş yıl dönümümüzü kutlayan siz değerli Batman halkına ve okuyucularımıza teşekkür ediyoruz.  Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile gazetemize iletilen kutlama mesajlarını okuyucularımız ile paylaşıyoruz.                    

Gazetemize kutlama mesajları devam ediyor
Yayınlama: 03.09.2024
A+
A-

Batman Medya Gazetesi’nden Gazetemize Kutlama

Batman Medya Gazetesi, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Batman Medya Gazetesi, yayımladığı mesajda, “Ferit Tunç ve Ramazan Tunç yönetimindeki Batman Yön Gazetesi, güncel ve kamuoyunu bilgilendirici haberleriyle yayın hayatını sürdürerek 12. yayın yılına girdi. Yeni yayın yılı nedeniyle açıklamada bulunan Tunç; “Geride kalan 11 yılda önemli çalışmalara imza attık. 12. Yılımızda da objektif ve sorumlu gazetecilik görevimizi sürdüreceğiz” dedi. Yön Gazetesi çalışanlarına yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz.”

İraz’dan Gazetemize Kutlama

Av. Alaaddin İraz, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Advert

Av. Alaaddin İraz, yayımladığı mesajda, “Batman basınının tarafsız ve güçlü sesi olan Yön Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, nice özgür ve tarafsız yayınlar yapmanızı temenni ederim.”

 

Sezer’den Gazetemize Kutlama

Gazeteci Fazıl Sezer, gazetemizin 11. yayın yıl dönümünü kutladı.

Sezer, yayımladığı mesajda, “Batman Yön Gazetesinin 11. yayın yılını geride bırakıp 12. yıla girmesi nedeniyle başta gazete imtiyaz sahibi Sayın Ferit TUNÇ olmak üzere gazetenin her kademesinde çalışan tüm meslektaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim.”

 

Demir’den Gazetemize Kutlama

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, gazetemizin 12. Yayın yıl dönümünü kutladı.

Veysi Demir, yayımladığı mesajda, “Sahipliğini ve Yazı işleri Müdürlüğü’nü Ferit Tunç’un yaptığı Batman YÖN Gazetesi’nin 12. Yayın yılına girmiş olmasını en kalbi duygularla tebrik ederim. Halkın güçlü sesi ve objektif yayın ilkesiyle 11 yıldan bu yana Batman’a hizmet veren gazetenizin yayınına aynı misyonla devam etmesini dileyerek, yayın hayatınızda başarılar dilerim.”

 

Tarafsız Gazetesi’nden Gazetemize Kutlama

Batman Tarafsız Gazetesiz, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Batman Tarafsız Gazetesi, yayımladığı mesajda, “Kentin günlük gazetelerinden olan Batman Yön Gazetesi 12. yayın dönemine girdi. İmtiyaz Sahipliğini Ferit Tunç’un yaptığı Yön Gazetesi 11. yayın yılını geride bırakarak 12. yayın yılına ‘merhaba’ dedi. Batman Tarafsız Haber Gazetesi olarak, Yön Gazetesi çalışanlarına yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz.”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.