Gazetemizin 12. Yayın Yılı Kutlama Mesajları

Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile telefon eden, mesaj atan, e-mail ve sosyal medya hesaplarında kuruluş yıl dönümümüzü kutlayan siz değerli Batman halkına ve okuyucularımıza teşekkür ediyoruz.  Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile gazetemize iletilen kutlama mesajlarını okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Gazetemizin 12. Yayın Yılı Kutlama Mesajları
Yayınlama: 02.09.2024
Düzenleme: 03.09.2024 15:07
A+
A-

Nasıroğlu’ndan Gazetemize Kutlama

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yayımladığı mesajda, “Kuruluşundan bu yana ilkeli ve tarafsız yayıncılığı ile Batman basının da kendine etkin, saygın ve özgün bir yer edinmiş olan ve yayıncılıkta kendi ilkelerini oluşturmayı başarmış Yön Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. İmtiyaz sahibi Ferit Tunç ve çalışanlarına başarılar dilerim.”

 

Advert

Kırşan’dan Gazetemize Kutlama

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve ÇİFTAY A.Ş İcra Kurulu Başkanı İbrahim Halil Kırşan, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Kırşan, yayımladığı mesajda, “Dürüst, ilkeli, objektif ve tarafsız yayıncılık ilkeleri ile kentin gündemini okurlarına taşıyan Batman Yön Gazetesinin 12. kuruluş yıldönümünü içten ve samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman halkına daha uzun yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

 

Aybars’tan Gazetemize Kutlama

MESE İletişim Danışmanlığı A.Ş. Mert Aybars, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Aybars, gazetenin başarısını ve katkılarını takdir ederek, yayın hayatının devamını diledi. Aybars, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Batman Yön Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.”

 

Şansi’den Gazetemize Kutlama

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Şansi, yayımladığı mesajda, gazetenin uzun yıllardır sürdürdüğü tarafsız ve güvenilir haber anlayışına övgüde bulundu.

Şansi, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım. Yıllardır tarafsız ve güvenilir haber anlayışınızla halkımıza doğru bilgiyi ulaştırma çabanız takdire şayan. Gelecek yıllarda da aynı başarı ve özveriyle devam etmenizi dilerim. Nice başarılı yıllara!”

 

Kaya’dan Gazetemize Kutlama

Batman İHH Başkanı Mehmet Latif Kaya, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Kaya, yayımladığı mesajda, gazetenin bölgedeki önemli rolüne ve tarafsız haber anlayışına vurgu yaptı.

Kaya’nın kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı: “Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Yıllardır bölgemize doğru ve tarafsız haberler sunarak önemli bir görev üstlendiniz. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Nice yıllara!”

 

Kutlu’dan Gazetemize Kutlama

Batman Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu, Gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Kutlu, Batman Yön Gazetesi’nin başarılı yayın hayatını ve katkılarını takdir eden bir mesaj yayımladı.

Kutlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “1 Eylül 2013 yılında yayın hayatına başlayan Batman Yön Gazetesi, 11. yayın yılını geride bırakarak 12. yayın yılına girdi. Gazete İmtiyaz Sahibi Ferit Tunç nezdinde tüm emekçilere başarılar dilerim.”

 

Başaran’dan Gazetemize Kutlama

TÜRMOB Mesleki Hizmetleri Geliştirme ve Ücret Tespit Kurul Üyesi Hayrettin Başaran, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Başaran, gazetenin başarılı yayıncılığını ve katkılarını takdir eden bir mesaj yayımladı.

Başaran, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yayımlandığı günden itibaren en güncel ve en doğru haberi zamanında servis eden Batman Yön Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, yayım hayatlarında başarılar dilerim.”

 

Şenses’ten Gazetemize Kutlama

Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Şenses, basının kamunun haber alma hakkının vazgeçilmez bir unsuru olduğuna dikkat çekerek, Batman Yön Gazetesi’nin bu önemli rolünü vurguladı.

Şenses, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kamunun haber alma hakkının vazgeçilmez unsuru olan basının Batman’daki önemli temsilcilerinden Batman Yön Gazetesi’nin 12. kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.”

 

Çiftçi’den Gazetemize Kutlama

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Çiftçi, yayımladığı mesajda, gazetenin yerel basındaki önemli rolüne ve sağladığı hizmetlere dikkat çekti.

Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yayın hayatına başladığından bugüne, yerel basınımızın temsilcilerinden olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Yön Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümü vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

 

Sonsöz’den Gazetemize Kutlama

Batman Sonsöz Gazetesi, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Batman Sonsöz Gazetesi, yayınladığı mesajda, “11 yıldır yayın hayatını sürdüren Batman Yön Gazetesi 12. yayın yılına merhaba dedi.

Ferit Tunç ve Ramazan Tunç yönetimindeki Batman Yön Gazetesi, güncel ve kamuoyunu bilgilendirici haberleriyle yayın hayatını sürdürerek 12. yayın yılına girmesi dolayısıyla kutlar, başarılı yayın yılının devamını dileriz.

 

Doğunun Nabzı’ndan Gazetemize Kutlama

Batman Doğunun Nabzı Gazetesi, gazetemizin 12. yayın yıl dönümünü kutladı.

Batman Doğunun Nabzı, yayınladığı mesajda, “Batman basınının önemli temsilcilerinden biri olan Batman Yön Gazetesi, 12. yıl dönümünü kutluyor. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Doğu’nun Nabzı Gazetesi olarak, Batman Yön Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Ferit Tunç ve ekibini tebrik ediyoruz.

12 yıl boyunca objektif, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışıyla Batman halkına hizmet eden Batman Yön Gazetesi, yerel basının güçlü bir sesi olmayı başardı. Ferit Tunç’un liderliğinde, Batman Yön Gazetesi, toplumsal sorunları gündeme taşıyarak, halkın nabzını tutan, tarafsız ve güvenilir bir kaynak olarak bilinirliğini artırdı.

Batman Yön Gazetesi’nin, 12 yıllık başarılı yayın hayatında edindiği tecrübeyle, daha nice yıllar boyunca Batman’a değer katmaya devam edeceğine inanıyoruz. Doğu’nun Nabzı Gazetesi olarak, Ferit Tunç ve Batman Yön Gazetesi ekibine başarılı bir yayın hayatı diliyor, nice yıl dönümlerini kutlamak temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.