Petrolspor ve Medical Point’ten Sağlık Sponsorluk Anlaşması

Batman Petrolspor Futbol Kulübü, bu sezon da sağlık sponsorluğu için Medical Point Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

Petrolspor ve Medical Point’ten Sağlık Sponsorluk Anlaşması
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

İmzalanan protokole göre, Medical Point Hastanesi, Petrolspor’un futbolcularına düzenli sağlık taramaları, spor yaralanmaları tedavisi ve rehabilitasyonu gibi sağlık hizmetleri sunacak. Ayrıca, kulüp yönetimi ve birinci derece akrabaları da hastanenin sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

İmza töreninde konuşan Petrolspor Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Hakan Toy, Medical Point Hastaneler Grubu ile iki sezondur süren iş birliğinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Toy, bu anlaşmanın kulübün sağlık taahhütlerini güçlendireceğini ve takımın sağlık ihtiyaçlarına önemli bir destek sağlayacağını ifade etti. Medical Point’in uzmanlığının, Petrolspor’un başarısına katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ise, Petrolspor ile ikinci kez sağlık sponsorluğu anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Baş, şehrin önemli bir değerine destek vermekten onur duyduklarını ve hastanelerinin sağlık sektöründeki uzmanlığını Petrolspor’un tüm sağlık ihtiyaçlarında kullanmaya kararlı olduklarını ifade etti. Baş, Petrolspor’a ve taraftarlarına 2. Lig’de üstün başarılar diledi.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.