Vali Canalp, Batman’ın 293 Köyünü Ziyaret Etti

Batman Valisi Ekrem Canalp, “Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm” ilkesiyle Batman’ın 293 köyünü ziyaret ederek vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

Vali Canalp, Batman’ın 293 Köyünü Ziyaret Etti
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Vali Canalp, köy muhtarlarından ve sakinlerinden gelen sorunları ilgili kurumlara ileterek çözümler sundu. İkinci tur ziyaretlerde ise taleplerin yerine getirilme sürecini değerlendirdi.

‘YERİNDEN İLETİŞİM, YERİNDEN ÇÖZÜM’

Bu kapsamda Beşiri ilçesine bağlı 12 köy ziyaret edildi. Ziyaretlerde köylerin altyapı, yol, parke taşı, içme suyu, kanalizasyon ve sosyal tesis gibi ihtiyaçlarına yönelik talepler değerlendirildi. Köylere yapılacak yatırımların bir kısmı tamamlanmış, bazıları ise 2025 yılı yatırım programına dahil edildi.

Advert

TALEPLERİN SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bahçeli, Esence, Tekağaç, Durucak, Beyçayırı, Eskihamur, Dayılar, Otluca, Bilek, Kuşçukuru ve İnpınar köylerinde asfalt çalışmaları, parke taşı döşemeleri, su kuyuları, cami ve taziye evi destekleri gibi talepler çözüme kavuşturulmuştur. Çeşitli köylerde mezarlık yolları ve menfez yapımı gibi çalışmalar planlanmış olup, diğer talepler de önümüzdeki yıllarda hayata geçirilecektir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.