“31 Mart 2024 Seçimleri Beklentimizin Altında Kaldı”

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“31 Mart 2024 Seçimleri Beklentimizin Altında Kaldı”
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Yılmaz, AK Parti Batman İl Başkanlığı’nda gazetecilerle bir araya gelerek, “Bu seçimler bizim daha iyi bir sonuç almayı umduğumuz ama umduğumuz sonucu alamadığımız bir seçim sonucu oldu” ifadelerini kullandı.

Yerel seçim sonuçlarını önemsediklerini vurgulayan Yılmaz, “Seçim sonucunu okuyup, sandıktan çıkan realiteyi ve insanların bize anlatmak istediği gerçeği iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu durumu ancak siyaset tecrübesi olan ve siyasal-sosyolojik öngörüsü güçlü olan siyasi parti yönetimleri ve mensupları iyi okuyabilir” dedi.

Yılmaz, Meclis’in tatil olduğu iki aylık süreçte sürekli sahada olduklarını belirterek, “Partimizin üst kurul yönetimlerinde bulunan genel başkan yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz ve milletvekillerimiz, gecesini gündüzüne katarak illerimizde çalışıyorlar. Şu anda ‘Türkiye Buluşmaları’ adı altında programlar düzenleniyor” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.