Nasıroğlu: Yaptıklarımızla asla yetinmeyeceğiz

Batman’ın Körük Mahallesi’nde inşa edilecek Aile Sağlık Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Nasıroğlu: Yaptıklarımızla asla yetinmeyeceğiz
Yayınlama: 21.10.2024
A+
A-

Törene AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Merkezde 5 Hekim Görev Yapacak

Hizmete girdiğinde merkezde 5 hekimin görev yapacağını belirten yetkililer, merkezde muayene odası, bebek emzirme odası, gebe izleme odası, aşılama, çocuk izleme, müdahale odası ve küçük cerrahi müdahale gibi koruyucu sağlık hizmetlerinin de sunulacağını ifade etti.

Advert

Nasıroğlu: “Batman Her Şeyi Hak Ediyor”

Törende konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’a yapılan hizmetlerden mutluluk duyduklarını belirterek, şehrin sağlık alanında önemli projeler kazandığını vurguladı. Nasıroğlu, Batman’da yapımı süren 500 yataklı devlet hastanesi inşaatının yüzde 86’sının tamamlandığını belirterek, “Batman’a kazandırdığımız Onkoloji Tanı Merkezi’nin açılışını önümüzdeki ay gerçekleştireceğiz. Kanser teşhisi konulan vatandaşlarımız başka illere gitmeden tedavilerini Batman’da yaptırabilecekler.” dedi.

Nasıroğlu ayrıca, Batman’da sağlık personeli sayısında önemli bir artış yaşandığını ve bazı alanlarda yüzde 15, kimisinde ise yüzde 35 ile yüzde 40’a varan oranlarda artış sağlandığını belirtti. Bu artışın Batman’ın sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesine katkı sağladığını ifade eden Nasıroğlu, Batman’ın sağlık alanında daha iyi noktalara ulaşması için çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.