Petrolspor Kulüp Başkanı Toy’dan Taraftara Çağrı

Petrolspor Kulüp Başkanı Toy’dan Taraftara Çağrı
Yayınlama: 03.10.2024
A+
A-

‘Birlik olursak başarırız’

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mehmet Hakan Toy, sezon başında dile getirdiği birlik ve beraberlik vurgusunu yineledi. Toy, sezonun zorlu süreçlerinden başarıyla geçmenin tek yolunun kenetlenmek olduğunu belirtti. Sporu birleştirici bir güç olarak gördüklerini söyleyen başkan, Batman Petrolspor’un başarısına tüm şehrin ortak olmasını istedi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARIYA YÜRÜYELİM”

Başkan Toy, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak önemli maç öncesinde Batman halkına çağrıda bulundu. Şehrin tamamını, taraftarlardan basına, iş insanlarından yönetim kadrosuna kadar herkesin takıma destek olması gerektiğini vurguladı. Kadın, erkek, yaşlı ve çocuk tüm Batmanlıları, futbolcularla birlikte sahada kenetlenmeye davet eden Toy, başarıya ancak bu şekilde ulaşılabileceğini söyledi.

“TAKIM SİZİN, ŞEHİR SİZİN”

Toy, Batman Petrolspor’un mücadele ettiği her anın şehrin ortak bir değeri olduğunu dile getirerek, “Takım sizin, şehir sizin” ifadeleriyle tüm Batman halkını takımın yanında olmaya çağırdı. Amaçlarının, taraftarın da desteğiyle sezonun bu zorlu virajlarını başarıyla aşmak olduğunu belirtti.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.