REAL KONAK HOTEL’E ANLAMLI ÖDÜL

Batman’da verdiği üst düzey hizmetiyle adından söz ettiren, Real Konak Hotel yatırım ve istihdam ödülleri töreninde ödül aldı.

REAL KONAK HOTEL’E ANLAMLI ÖDÜL
Yayınlama: 22.10.2024
A+
A-

Batman’da düzenlenen Yatırım ve İstihdam Ödülleri Töreni’nde Real Konak Hotel, “En Çok İşbirliği Yapılan Firma” ödülüne layık görüldü. Törene Batman Valisi Ekrem Canalp, İŞKUR Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya, Firmalar ve iş insanlarının katılımıyla gerçekleşti. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, plaketini İŞKUR Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya’nın elinden alarak, otelin yatırım ve istihdam alanındaki katkılarına vurgu yaptı.

“BU ÖDÜL EMEĞE VE DEĞER KATMANIN KARŞILIĞIDIR”

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; “Bu ödül bütün takım arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve iş dünyasındaki işbirliklerimizin emeği ve desteğinin bir sonucudur. Batman’a değer katmaya devam edeceğiz. Bizler bir otelden çok sosyal, kültürel, sanatsal, mesleki, yardımlaşma, dayanışma ve kentin tanıtımına katkı sunabilecek bütün projelerde gönüllü olarak yer aldık ve almaya devam edeceğiz.” dedi. Öte yandan Real Konak Hotel, bölgedeki istihdamı artırma ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunma konusundaki kararlılığını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.