‘Toplumsal barışa katkı sağlayacak her adımı destekleriz’

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

‘Toplumsal barışa katkı sağlayacak her adımı destekleriz’
Yayınlama: 23.10.2024
A+
A-

Ramanlı, toplumsal barışa hizmet edecek her türlü girişimi destekleyeceklerini vurguladı ve “Kan dökülmemesi için meşru yollar denenmelidir” dedi. Kürt meselesinin kan, silah ve şiddetle çözülemeyeceğini belirterek, “Toplumsal barışa katkı sağlayacak her adımı destekleriz. Örgütle görüşmek de bu sürecin bir parçasıdır” dedi.

“KÜRT MESELESİ; KANLA, ŞİDDETLE, SİLAHLA ÇÖZÜLECEK BİR MESELE DEĞİLDİR”

Ramanlı, konuşmasında Filistin’deki duruma da değinerek, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarının sadece bölgeyi değil, Türkiye’yi de tehdit ettiğini savundu. “Siyonistlerin durdurulması ancak fiili müdahale ve direnişin desteklenmesi ile mümkündür” şeklinde konuştu. Son dönemde ortaya çıkan “Yenidoğan Çetesi” skandalına da değinen Ramanlı, sağlık sektöründe denetim eksikliğinin toplumda güven kaybına neden olduğunu belirterek, “Sağlık sektöründe ciddi denetimler olmadan güveni tesis edemeyiz” dedi. Ramanlı, eğitim sistemine yönelik eleştirilerde de bulunarak, sadece bilimsel bilgiye odaklanmanın ahlaki ve manevi değerlerin ihmaline yol açtığını söyledi. “Ahlaklı ve vicdanlı nesiller yetiştirmek için manevi değerlerin güçlendirilmesi şart” dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.