YRP Batman İl Başkanı Yamaç’tan Açıklama!

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, parti olarak Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde 63 belediye başkanlığı kazandıklarını belirtti. Yamaç, AK Parti’nin israfçı ve verimsiz politikaları nedeniyle belediyelerin borç batağına sürüklendiğini vurguladı.

YRP Batman İl Başkanı Yamaç’tan Açıklama!
Yayınlama: 02.10.2024
A+
A-

“AK Parti Borçları Baskı Aracı Olarak Kullanıyor”

Yamaç, “AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen belediyelerin kamu kurumlarına olan borçları, AK Parti döneminde kendi eserleri olan bu borçlar zamana bırakılmış ve tahsil edilmemiştir” dedi. AK Parti’nin belediyeleri teslim almasının ardından, bu borçların yeni başkanlar üzerinde baskı ve tehdit aracı olarak kullanıldığını ifade etti.

“AK Parti Seçmenleri Cezalandırıyor”

“Bu haksız ve adaletsiz uygulamalar, bize oy veren seçmeni cezalandırma amacı taşımaktadır” diyen Yamaç, AK Parti’nin 23 yıldır iktidarda olduğunu ve Yeniden Refah Partisi’ne karşı hukuksuz saldırılarını sürdürdüğünü dile getirdi. Bazı belediye başkanlarının bu baskılar nedeniyle istifa ederek daha konforlu bir alanı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

“Aldığımız Oylar Herkesin Ortak Tepkisi”

Yamaç, “Yeniden Refah Partisi’nden seçilen belediye başkanları, aldıkları oyların kendilerine ait olduğunu iddia edenler var, ancak bu iddia temelsizdir” diyerek, yerel seçimlerde AK Parti’ye tepki olarak partilerine oy veren her partiden seçmen olduğunu vurguladı.

“2028’e İddialı Adımlarla Koşuyoruz”

2028 yılına iddialı adımlarla iktidara koşan Yeniden Refah Partisi’nin engellenemeyeceğini ifade eden Yamaç, “AK Parti’nin bu davranışlarının cezasını önümüzdeki seçimlerde milletimizin sandıkta vereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. Yamaç, AK Parti’nin hukuksuz uygulamalarının ve çifte standartlarının partiyi hızla eridiği bir duruma düşürdüğünü belirtti.

Son olarak, “AK Parti’nin doğrudan ve dolaylı saldırılarını milletimizin vicdanına havale ediyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.