Petrolsporlu Sporculardan Madalya Yağmuru

Bursa’da düzenlenen Özcan Kutlu U-14 Türkiye Şampiyonası’na katılan Batman Petrolsporlu atletler, toplam 8 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar.

Petrolsporlu Sporculardan Madalya Yağmuru
Advert
Yayınlama: 16.03.2025
Düzenleme: 16.03.2025 13:32
A+
A-

Gülle Atmada Çifte Madalya
Gülle atmada Muhammed Efe Kol, 8.82 metrelik atışıyla Türkiye şampiyonu olurken, İsmail Badem 8.68 ile Türkiye ikincisi oldu.

Uzun Atlama ve 1000 Metrede Başarı
Uzun atlamada yarışan İsa Arslan, 4.82 metrelik atlayışıyla Türkiye 5.’si olurken, 1000 metre yarışında Enes İlhan 3.07’lik derecesiyle Türkiye 5.’si olarak madalya kazandı.

Yürüyüş Branşında 4 Madalya
2000 metre yürüyüş yarışında Özkan Aydın, Aleyna Yağmur Karakoç ve Osman Ekinci Türkiye ikincisi, Şevval Evin Çınar ise Türkiye üçüncüsü olarak toplam 4 madalya kazandı.

Başkan Karataş: “Gurur Verici Bir Başarı”
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Murat Karataş, Batmanlı sporcuların elde ettiği Türkiye derecelerinin gurur verici olduğunu belirterek, “Bu başarı, altyapı takımlarımızın bilimsel çalışmalarının sonucudur. Antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.