Başkan Demir: Vergi Beyan Süresi Uzatılsın

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan Kurumlar Vergisi beyanname süresinin uzatılması için girişimde bulundu.

Başkan Demir: Vergi Beyan Süresi Uzatılsın
Yayınlama: 29.04.2025
Düzenleme: 29.04.2025 14:15
A+
A-

Başkan Demir, üyelerin ve mali müşavirlerin iş yükünü hafifletmek amacıyla, konuyla ilgili talebi Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yapılan taleplerin Hazine ve Maliye Bakanlığı’na resmi olarak iletildiğini belirtti.

DEMİR: “KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAME SÜRESİ UZATILSIN”

Konuya ilişkin açıklama yapan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir “Kurumlar vergisi beyanname süresinin uzatılması için başlatılan bu sürecin en kısa zamanda olumlu sonuçlanması en büyük temennimizdir. Bu adım, hem üyelerimizin hem de paydaşımız olan mali müşavirlerimizin işlemlerinin kolaylaştırılması adına büyük bir katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.