Batman Belediyesi’nden “Mahallemiz Tertemiz” Kampanyası

Batman Belediyesi, “Mahallemiz Tertemiz” kampanyası kapsamında ilk temizlik çalışmasını Hilal Mahallesi’nde başlattı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla başlatılan kampanya, mahallelerde geniş kapsamlı temizlik çalışmalarıyla farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Batman Belediyesi’nden “Mahallemiz Tertemiz” Kampanyası
Advert
Yayınlama: 28.04.2025
A+
A-

Mahallelerin büyüklüğü ve sokak, bulvar, cadde sayıları dikkate alınarak personel ve araç planlaması yapılan kampanyada, temizlik çalışmaları mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda mahalle sakinlerinin temizlikle ilgili ihtiyaç, talep ve önerileri de dinleniyor.

Hilal Mahallesi’nde düzenlenen temizlik çalışmasına 40 süpürgeci personel, 5 yol süpürme aracı, 2 yol sulama arazözü, ibadethane temizlik aracı, konteyner yıkama aracı, 1 kepçe, 2 kamyon, 2 çöp toplama aracı ve 2 çöp taksi katıldı.

Belediye yetkilileri, “Mahallemiz Tertemiz” kampanyasının diğer mahallelerde de programlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.