Okçuluk müsabakaları tamamlandI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2024-2025 Okul Sporları Faaliyet programında yer alan ‘Klasik Yay’ okçuluk müsabakaları tamamlandı.

Okçuluk müsabakaları tamamlandI
Advert
Yayınlama: 24.04.2025
A+
A-

Atletizm tartan pistte yapılan okçuluk müsabakaları gençler kız-erkek, yıldızlar kız-erkek, küçükler kız- erkek ve minikler kız-erkek olmak üzere 8 ayrı kategoride yapıldı. İlkokul, ortaokulu ve liselerden bkatılımın yoğun olduğu il şampiyonasında dereceye giren sporcular ilimizi ve okullarını Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Dereceye giren bütün sporculara madalya ve başarı belgeleri Okçuluk İl Temsilcisi Mehmet Ak, antrenörler ve okulların idarecileri tarafından verildi.
Katılım sağlayan bütün okullara ve sporculara teşekkür eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Batman’da da Milli Okçu Mete Gazoz gibi yıldızların çıkmasını umut ettiklerini ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

MİNİK KIZLAR

1 – Hayrunnisa Koçer

MİNİK ERKEK

2 – Renas Sularvan

KÜÇÜK ERKEKLER

1 – Emir Sularvan
2 – Reber Berat Sularvan
3 – Hasan Akın
4 – Doruk Diker

KÜÇÜK KIZLAR

1 – Meryem Erva Demir
2 – Mina Uras
3 – Gamze Dalgıç
4 – Talya Tüzün

YILDIZ KIZLAR

1 – Rümeysa Dalgıç
2 – Cemre Su Bağdu
3 – Asude Pınar
4 – Elvin Kübra Batuk

YILDIZ ERKEKLER

1 – Mehmet Emin Meşe
2 – Muhammed Enes Şengül
3 – Muhammed Mustafa Akgün
4 – Cihan Emir Mayuk

GENÇ KIZLAR

1 – Semanur Acar
2 – Şahsenem Koç
3 – Eylül Aydın
4 – Yağmur Sularvan

GENÇ ERKEKLER

1 -Yunus Emre Günce
2 – Baran Tanlak
3 – Abdullah Baran

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.