Petrolsporlu Acar’dan Türkiye İkinciliği

Bursa’da düzenlenen Nurullah İvak Atmalar Türkiye Şampiyonası’nın ikinci gününde sahneye çıkan Petrolsporlu genç yetenek Şervan Acar, U-18 gülle atma branşında 16.80 metrelik derecesiyle Türkiye 2’ncisi oldu.

Petrolsporlu Acar’dan Türkiye İkinciliği
Advert
Yayınlama: 21.04.2025
A+
A-

Pazar günü gerçekleştirilen U-18 erkekler gülle atma müsabakasında Acar, kendisinden bir yaş büyük sporcularla yarışmasına rağmen önemli bir başarıya imza attı. Sezonun ortasında yakaladığı form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken genç sporcu, büyük yaş grubundaki rakiplerini geride bırakarak kürsüde yer aldı.

Hedef Milli Takım

Şampiyonadaki derecesiyle adından söz ettiren Şervan Acar’ın önümüzdeki günlerde Milli Takım elemelerine katılacağı bildirildi. Antrenörleri, Acar’ın gelişiminden oldukça memnun olduklarını belirterek, milli forma için büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.