840 Kişi İçin İŞKUR Kurası Çekildi

Batman’da İŞKUR aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda çalıştırılmak üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek 840 kişinin belirlenmesi için kura çekildi.

840 Kişi İçin İŞKUR Kurası Çekildi
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

7 bin 100 kişi başvurdu

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda çekilen İl, İlçe Milli Eğitim kuraları basın, Milli Eğitim, İŞKUR personelleri huzurunda noter tarafından gerçekleştirildi. İşgücü Uyum Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda istihdam edilecek 840 kişi için 7 bin 100 kişinin başvurduğu ifade edildi. Batman Kültür ve Turizm il Müdürlüğü konferans salonunda çekilen kura çekimine Milli Eğitim Şube Müdürü Şirin Avcı, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Abdülmecit Aksoy, Batman 1. Noter Mehmet Şirin Erdoğan ve ilgili kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kura Noter Huzurunda Çekildi

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşgücü ve Uyum Programı (İUP) bilgi notunu paylaşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şirin Avcı, “Kura çekimi sonrası oluşacak asil ve yedek listeler Noterden teslim alınarak, katılım hakkı kazanan adayların SGK giriş işlemleri yapılarak en kısa sürede göreve başlamaları sağlanacaktır. Katılımcıların yıllık çalışma süreleri 10 ay, haftalık çalışma süreleri 3 gün, günlük çalışma süreleri 7,5 saat olup, mevcut program 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecektir” dedi. Kurada ismi çıkanların nihai listesinin Milli Eğitim sayfasında paylaşılacağı ve çalışmaya hak kazanan vatandaşların 11 Eylül Çarşamba günü göreve başlayacakları belirtildi. Görev alacak personellerin günlük 566 TL alacakları ve çalışma sürelerinin 10 ay ile sınırlı olduğu kaydedildi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.