Başkan Yılmaz’dan Yarım Kalan Vaatlere Tepki

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, seçim öncesi verilen vaatlerin yerine getirilmemesi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Başkan Yılmaz’dan Yarım Kalan Vaatlere Tepki
Yayınlama: 10.09.2024
A+
A-

Başkan Yılmaz, seçim döneminde duyurulan projelerin gerçekleştirilmediğine dikkat çekerek, vatandaşların beklentilerinin boşa çıktığını ifade etti.

“Söylenenler Sadece Günlük Söylentilerdi”

Başkan Yılmaz, açıklamasında, “Seçim öncesinde, kazanma hırsıyla ağızlarından ne geldiyse söylediler. ‘Şunu yapacağız, bunu edeceğiz’ dediler. Bizler de bu vaatlerin takipçisi olduk. Ancak anladık ki bunlar sadece günlük ve anlık söylentilermiş” dedi. Özellikle Gercüş ilçesinde yapılan törenlerde duyurulan doğal gaz müjdesinin büyük umutlar yarattığını belirten Yılmaz, “Aylar geçti, ne bir çalışma oldu ne de doğal gazdan bahsedilir oldu” şeklinde konuştu.

“Vaatler Yerine Getirilmedi, DEVA Partisi Sürecin Takipçisi”

Başkan Yılmaz, “Kazanma hırsıyla hareket edenlerden şu ana kadar tek bir açıklama dahi gelmedi. Bilinmesini istiyorum ki bizler DEVA Partisi olarak bu sürecin takipçisiyiz” diyerek, vaatlerin yerine getirilip getirilmeyeceği konusunda endişelerini dile getirdi.

Advert

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.