‘Esnafın Sorunlarına Çözüm Bulunmalı’

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, il teşkilatıyla birlikte Batman’daki esnafları ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

‘Esnafın Sorunlarına Çözüm Bulunmalı’
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

Yılmaz, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti ve DEVA Partisi’nin insan merkezli siyaset anlayışını vurguladı. Başkan Yılmaz, esnafa DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletti. Ekonomik durumu eleştiren Yılmaz, “Verilen vaatler tutulmadı, enflasyonla yeterince mücadele edilmedi. Halkımız ekonomik zorluklarla boğuşurken, bazıları bu gerçekleri görmezden geliyor. Orta ölçekli programlar çözüm üretmiyor, sadece belli kesimlere fayda sağlıyor” dedi.

‘ORTA ÖLÇEKLİ PROGRAMLAR ÇÖZÜM ÜRETMİYOR, SADECE BELLİ KESİMLERE FAYDA SAĞLIYOR’

Esnafın yaşadığı sorunlara çözüm bulunmadığı sürece sıkıntıların devam edeceğini belirten Yılmaz, “Mutlu olan bir esnafa denk gelemedik. Hepsi artan maliyetler ve yüksek kira artışlarından şikayetçi. Hükümetin acil olarak destekleyici çözümler üretmesi gerekiyor. Bir şehri ayakta tutan esnaftır ve Batman ekonomisi de esnafın omuzlarında yükselir. Esnafın sorunlarını çözmek hepimizin görevidir” şeklinde konuştu. Ayrıca, seçim çalışmalarında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini belirterek, “Esnaf köşeye itildi, sahadan çekilenler halkın dertlerine kulak vermiyor” eleştirisinde bulundu.

Advert

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.