Nasıroğlu, STK Temsilcileriyle Kent Sorunlarını Görüştü

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Nasıroğlu, STK Temsilcileriyle Kent Sorunlarını Görüştü
Yayınlama: 23.09.2024
Düzenleme: 23.09.2024 10:26
A+
A-

Öğretmenler evinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de katıldı.

Toplantıda, Batman’a ait konular ele alınarak STK başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunuldu. Nasıroğlu, STK’ların şehirler için büyük önem taşıdığını vurguladı. Kentin önemli sorunlarının çözümünde STK temsilcilerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Nasıroğlu, “Sıkıntıları gür bir sesle dile getirmemiz lazım ki çözüm bulsun. Tek başımıza çıkardığımız ses yankı bulmaz ama beraber hareket edersek sesimiz daha güçlü çıkar,” dedi.

STK’ların Batman’a sağladığı katkılara dikkat çeken Nasıroğlu, ortak akılla önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. “Bir problem gördüğümüzde ısrarla konunun takipçisi olacağız. Sorun üzerine giderek çözüm bulmalıyız. Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğiyle Batman’daki birçok sorunu el birliğiyle çözebiliriz,” ifadelerini kullandı.

Advert

Nasıroğlu, Batman’da düzenlenen festivalleri de savunarak, bu etkinliklerin insanları bir araya getiren önemli unsurlar olduğunu belirtti. “Festivaller, farklı kesimlerden insanları bir araya getirerek şehrin ortak paydasında buluşmalarını sağlar. Bu nedenle yapılan festivalleri önemli buluyorum,” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.