Yaşam Hastanesi’nden “Yaşam İçin Pedal Çevir” Etkinliği

Yaşam Hastanesi, Batman halkına sağlıklı yaşam bilinci aşılamak amacıyla geleneksel hale getirdiği “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliğini bu yıl 3. kez düzenliyor. Etkinlik, 29 Eylül Pazar günü saat 10.30’da Batman Park AVM önünde başlayacak.

Yaşam Hastanesi’nden “Yaşam İçin Pedal Çevir” Etkinliği
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Her yaştan katılımcının ücretsiz olarak bisikletleriyle katılabileceği etkinlikte, Batman şehir merkezinde bir tur atılacak. Etkinlik sonunda katılımcılar için kokteyl düzenlenecek ve Yaşam Hastanesi tarafından etkinlik için hazırlanan özel su mataraları turu tamlayan bisikletçilere hediye edilecek.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRİYORUZ

Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, etkinliğin tamamen sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirildiğini belirterek, bu tür etkinliklerle Batman halkının sağlıklı yaşama teşvik edilmesini amaçladıklarını dile getirdi. Etkinliğin bu yıl daha geniş bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

BİSİKLETİNİ AL BİZE KATIL

Katılımcılar bisikletleriyle birlikte etkinlik alanına gelerek, Batman şehir merkezinde sağlıklı yaşam adına pedal çevirecekler. Batman’ın önde gelen isimlerinin de davet edildiği etkinlik, halkın sağlıklı yaşam bilincine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.