ASKON Başkanı Nasıroğlu, güven tazeledi

ASKON (Anadolu Aslanları İş adamları Derneği) Batman Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dernek üyeleri bir araya geldi.

ASKON Başkanı Nasıroğlu, güven tazeledi
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Kongrede delegelerin tüm oylarını alan mevcut başkan M. Selman Nasıroğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Başkan Nasıroğlu, konuşmasında ilk göreve geldikleri günden bu yana büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgulayarak, “Batman ve ülkemize değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz. Daha güçlü bir yönetim ve ortaklıklarla Batman’a katma değer sağlayacak projelere imza atacağız. ASKON’u daha iyi noktalara taşıma hedefindeyiz,” dedi.

ASKON’un 1998’den beri Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirten Nasıroğlu, Batman Şubesi olarak 12 bini aşan çalışan sayısına ulaştıklarını ve istihdam konusunda büyük adımlar attıklarını ifade etti.

Advert

Yeni yönetim kurulunun açıklandığı toplantıda, tüm üyelere başarı dileklerinde bulunuldu. Nasıroğlu, “Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın,” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yeni Yönetim Kurulu

Başkan: M. Selman Nasıroğlu

Yönetim Kurulu Üyeleri: Ramazan Bozkurt, Hamdullah Özoğul, Mahmut Eren, Ayten Kardeşler, Nihat Özdemir, Mustafa Vural, Ekrem Tüzün, Burhan Dinç, Bahattin Yurttaş, Mehmet Mahsum Çiftçi, Fikri Sun, Mehmet Şükrü Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Beşir Dicle

Denetleme Kurulu Başkanı: Mehmet Çağlayan

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.