Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Yaşam Hastanesi tarafından düzenlenen 3. “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliği, 29 Eylül Pazar günü Batman Park AVM önünde büyük bir katılımla yapıldı. Yüzlerce bisiklet severin bir araya geldiği etkinlik, coşku dolu anlara sahne oldu.

Yaşam İçin Pedal Çevirdiler
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Etkinlikte konuşan Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, bisiklet severlerin sağlıklı yaşam konusundaki destekleri için teşekkür ederek, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu etkinlikte, sağlıklı yaşamı kutlamak ve sporun gücünü hatırlamak için buradayız,” dedi. Ayrıca, etkinliğe katkılarından dolayı Batman Bisiklet Topluluğu’na (BATBİT) plaket verildi.

Katılımcılar, etkinlik kapsamında Batman şehir merkezinde keyifli bir bisiklet turu atarken, sağlıklı yaşama dikkat çekildi. Tur sonrası katılımcılara özel olarak hazırlanan su mataraları hediye edildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

Advert

Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç de etkinlikle ilgili olarak, “Bu güzel etkinliğe katılarak sağlıklı yaşama verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Etkinlikte, ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik de hazır bulunarak destek verdiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.