Şansi, Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir toplantı düzenleyerek, çeşitli konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Şansi, Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Yayınlama: 14.10.2024
A+
A-

Eğitim, Sağlık ve Uyuşturucu ile Mücadele Üzerine Açıklamalar

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şansi, eğitimden sağlığa, ulaşımdan kentsel dönüşüme ve uyuşturucu ile mücadele konularına değindi. Sorunlarla mücadele edeceklerini vurgulayan Şansi, bu alanlardaki gelişmelere ilişkin açıklık getirdi.

Toplumun Tüm Kesimleriyle Buluşma

Bir restoranda gerçekleşen toplantıya, AK Parti il yönetimi ve partililer de katıldı. Şansi, toplumun tüm kesimleriyle buluştuklarını belirterek, mahalle mahalle gezdiklerini ve esnaf, sivil toplum kuruluşları ile iletişim kurduklarını ifade etti.

Sorunları Dinleyip Notlar Aldılar

İletilen sorunlara ilişkin notlar aldıklarını aktaran Şansi, “Yaklaşık iki ay önce bu görev tevdi edilip Batman’a geldikten sonra esnaf, sivil toplum örgütleri ve sanayicilerle bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye çalıştık. ‘Batman için ne yapabiliriz?’ diye kafa yoruyoruz” dedi.

Advert

Değişim ve İcraat Vurgusu

Partinin değişimle ilgili ciddi bir programı olduğuna dikkat çeken Şansi, “Değişimle ilgili ciddi bir irade ortaya koyuyoruz. Geçen hafta Batman’da ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşti. AK Parti olarak umudun, icraatın ve geleceğin partisiyiz” ifadelerini kullandı.

İlçe kongrelerini şölen havasında gerçekleştireceklerini belirten Şansi, 8. Olağan kongre sürecini tamamlayacaklarını ve Batman için gerekli adımları atacaklarını sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.