Nasıroğlu’ndan Özel’e Tepki: Siyasi Rant Peşinde

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in madenci işçiler üzerinden yürüttüğü siyasi söylemleri eleştirdi.

Nasıroğlu’ndan Özel’e Tepki: Siyasi Rant Peşinde
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Nasıroğlu, kendisi ve partisi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik haksız bir kampanya yürütüldüğünü belirtti. Özel’in madencilere yönelik açıklamalarını “ahlaksızca” ve “yalanlarla dolu” olarak nitelendiren Nasıroğlu, gerçeği kamuoyuna anlattı.

‘Özel, Madenciler Üzerinden Gerçekleri Çarpıtıyor’

Nasıroğlu, Özel ile yalnızca üç dakikalık bir telefon görüşmesi yaptıklarını ve Özel’in madencilerle ilgili uzlaşma talebinde bulunduğunu ifade etti. Ancak Özel’in bu görüşmeyi çarpıtarak kamuoyuna sunduğunu belirtti. Özel’in amacının işçi haklarını savunmak değil, siyasi rant elde etmek olduğunu vurguladı. Nasıroğlu, işçilerle hiçbir sorunları olmadığını, işten çıkarılanların sendikalaşma değil iş barışını bozma gerekçesiyle işten ayrıldıklarını söyledi.

Özel’in yürüttüğü kampanyanın işçileri kışkırtarak hükümete karşı bir siyasi malzeme haline getirdiğini savunan Nasıroğlu, madenci ve kamuoyunu bu yalanlara alet olmamaları konusunda uyardı.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.