“Ormanlar İçin El Ele” Etkinliği Düzenleniyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 20 Ekim Pazar günü Batı Raman Kampüsü’nde personeller ve gönüllü gençlerle birlikte “Ormanlar İçin El Ele” etkinliği düzenleyecek.

“Ormanlar İçin El Ele” Etkinliği Düzenleniyor
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, tüm personellere davetiyelerin gönderildiğini ve etkinliğe geniş katılım beklediklerini belirtti. Özperk, Batman halkını da bu farkındalık etkinliğine davet ederek, orman temizliği yapmanın önemine vurgu yaptı.

“Ormanları Korumak Hepimizin Sorumluluğu”

Etkinliğin amacının hem çevre temizliği yapmak hem de doğal yaşam alanları konusunda farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Özperk, ormanları korumanın ve temiz bırakmanın büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. Özperk, “Ülkemiz doğal zenginliklerle dolu ormanlara sahip. Bu güzellikleri korumak adına hepimize görev düşüyor. Orman temizliği hem çevreyi güzelleştirir hem de doğal yaşamı korur” dedi.

“81 İlde Eş Zamanlı Etkinlik”

Etkinliğin, Tarım ve Orman Bakanlığı ile iş birliği içinde Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirileceğini belirten Özperk, “20 Ekim Pazar günü saat 11:00’de düzenlenecek bu etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.