Ramanlı: Faiz bataklığından derhal kurtulmalıyız

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında, ekonomik veriler, buğday alım fiyatları ve hacı adayların Suudi Arabistan’da yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Ramanlı: Faiz bataklığından derhal kurtulmalıyız
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, partisinin gündem değerlendirmesini TBMM’de düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı. Açıklamasında Ramanlı, “Kutsal topraklarda bulunan hacılarımızın mağdur edilmemesi ve hac farizasını yerine getirmeleri hususunda kendilerine sıkıntı çıkarılmamalı.” dedi.

“EKONOMİNİN DÜZELMESİNİN ÇARESİ FAİZ BATAKLIĞINDAN KURTULMAKTIR”

Açıklamasının devamında Ramanlı, şunları söyledi: ” Ekonominin bu faiz yükünden derhal kurtulması gerekiyor. Faize dayalı kapitalist ekonomi modeli terk etmedikçe biz bu sarmaldan kurtulamayız. Maalesef her geçen gün bu ekonomik sıkıntıların faturasını dar gelirliler, emekliler ve yoksullar çekmek zorunda kalıyor. Bu sistem üretimi de baltalıyor istihdama darbe vuruyor. Alın teri ve emek sömürüsünü beraberinde getirdiği gibi zengini daha fazla zengin yoksulu da daha fazla yoksul yapıyor. Çare ne çare faiz bataklığından derhal kurtulmak.”

Advert

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.