Batman Petrolspor Transferde Hız Kesmiyor

Batman Petrolspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni sezon öncesi transfer atağına devam ediyor. Son günlerde gerçekleştirdiği 8 transferin ardından kulüp, kadrosunu 6 oyuncu daha ekleyerek güçlendirdi. Bu hamlelerle birlikte hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyen Batman Petrolspor, yeni sezonda iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Batman Petrolspor Transferde Hız Kesmiyor
Yayınlama: 15.07.2024
A+
A-

 

 

Advert

Ahmet Kesim

Batman Petrolspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında TFF 1. Lig takımlarından Keçiörengücü’nde forma giyen 34 yaşındaki Ahmet Kesim’i kadrosuna dahil etti. Deneyimli stoper Ahmet Kesim, 2024/25 sezonunda Batman Petrolspor’un kırmızı beyazlı formasıyla sahaya çıkacak.

Emir Alagöz

Batman Petrolspor, yeni sezon transfer çalışmaları çerçevesinde Emir Alagöz ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti. 32 yaşındaki ön libero ve merkez orta saha oyuncusu Emir Alagöz, geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig takımlarından 1461 Trabzon’da mücadele etmişti.

Atabey Çiçek

Batman Petrolspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Atabey Çiçek ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti. 28 yaşındaki forvet oyuncusu Atabey Çiçek, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig takımlarından Kocaelispor’da mücadele etmişti.

Cemal Azad Demir

Batman Petrolspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta forma giymiş genç oyuncu Cemal Azad Demir’i kadrosuna kattı.

20 yaşındaki Cemal Azad Demir, geçtiğimiz sezon Beşiktaş U19 takımında mücadele etmiş ve sol kanat, sağ kanat ile santrafor pozisyonlarında görev yapabilen bir oyuncu olarak biliniyor.

Turgut Arda Görmüş

Batman Petrolspor, genç yetenek Turgut Arda Görmüş’ü kadrosuna kattı. 18 yaşındaki stoper oyuncusu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş U19 takımında mücadele etmişti.

Yalçın Kılınç

Batman Petrolspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında TFF 2. Ligi’nde Kastamonuspor’da forma giyen stoper oyuncusu Yalçın Kılınç’ı kadrosuna kattı.

Yalçın Kılınç, 2023/24 sezonunda Kastamonuspor’da görev yapmış ve savunma hattında önemli bir performans sergilemişti. 2024/25 sezonundan itibaren kırmızı beyazlı formayı giyecek olan Kılınç’ın transferi, kulüp tarafından resmi olarak duyuruldu.

Yalçın Kılınç’ın savunma yetenekleri ve tecrübesiyle Batman Petrolspor’un defans hattına güç katacağı belirtiliyor. (Ramazan Tunç)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.