Çikolata Evim, 64. Şubesini Batman’da açtı

Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan Çikolata Evim firmasının 64. şubesi, Batman Gültepe Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı’nda düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Çikolata Evim, 64. Şubesini Batman’da açtı
Yayınlama: 21.07.2024
Düzenleme: 21.07.2024 15:20
A+
A-

Açılış töreninde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses ve ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu tarafından kurdele kesildi. Törene katılan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çikolata Evim Batman Şubesi işletme ortakları; Dr. Eser Balsak, Dr. Masum Acar, Dr. Zafer Yıldız, Dr. Adnan Yıldız ve Çikolata Evim Diyarbakır Şube Müdürü Seda Ergi misafirle yakından ilgilendi.

“64’NCÜ ŞUBEYİ BATMAN’DA AÇTIK”

Türkiye genelinde açılan şubelerin 64’üncüsünü Batman’da açtıklarını belirten Çikolata Evim Batman Şubesi işletme ortaklarından Eser Balsak, “Merkez şube Antalya’da olup hali hazırda 12 şube daha Türkiye’nin diğer şehirlerinde açılmak üzere. Cafemizde konsept olarak tüm dünya kahveleri var.  30 çeşit spesial çikolatamız, waffle tarzı ve diğer çikolata ürünlerimiz mevcuttur. Waffle ürünümüz piyasada olan ürünlerden farklıdır. Normal waffle hamuru, onun üzerine çikolata, muz, çilek, fındık, fıstık eklenerek servis ediliyor. Bunun dışında browni kek ile yapılan ürünlerimiz var. Tamamıyla çikolatadan yapılan pinata isimli Küre çikolata topumuz var. Onun dışında sıcak soğuk içeceklerimizin hepsi mevcuttur” dedi.

Advert

20 MİLYONLUK YATIRIM

Asma katı dahil olmak üzere iki katlı olan şubenin, bahçe kısmıyla beraber toplam 850 metrekare alana sahip olduğu ifade edildi. Ürünlerin üretimini kendilerinin yaptıklarını ve dondurulmuş hiçbir ürünlerinin olmadığını kaydeden işletme ortaklarından Balsak, “Ürünlerimizin tamamını burada kişiye özel olarak 15 dakikada hazırladıktan sonra servis ediyoruz. Yaklaşık 20 milyona mal olan işletmemizde 20 kişi istihdam etmiş bulunmaktayız. Batman’a böyle bir yer kazandırdığınız için mutluyuz” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.